2021-09-01
Постанова КМУ від 24.03.2021 р. № 305 “Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку”
Порівняльна таблиця
№ | Назва основних продуктів | Норма (г) | |
Було | Стало | ||
1. | Молоко | 400 | 200 |
3. | М’ясо | 100 | 96 |
4. | Риба | 45 | 24 |
5. | Масло | 21 | 7,5 |
6. | Олія | 9 | 14,5 |
7 | Цукор | 45 | 25 |
8. | Яйця | 20 | 8/міс |
9. | Крупи | 45 | 45 |
10. | Картопля | 190 | 80 |
11. | Хліб | 70 | 60 |
12. | Овочі | 230 | 240 |
13. | Фрукти, ягоди свіжі/заморожені | 100 | 160 |
14. | Соки | 70 | 72 |
15. | Сухофрукти | 10 | 15 |
16. | Сіль | 5 | 3 |
17. | Сметана | 10 | 10 |
18. | Сир твердий | 5 | 10 |
19. | Сир кисломолочний | 45 | 50 |